Dag 05 – Mina föräldrar

Ja ni nu ska jag skriva lite om mina föräldrar då.. Vi kan börja med min underbara mamma.
Min mamma heter Toris Ishak. Hon är 31 år gammal. Hennes födelsedag är den 23 november. Hon är undersköterska. Min mamma är helt klart den bästa mamman som finns, hehe. Jag och mamma har mycket gemensamt. Vi båda är starka som person, jag menar alltså att vi båda har ett jättebra självförtroende. Hon har alltid ett leende på läpparna. Hon bry sig verkligen om mig och det visar hon på ett bra sätt. Hon bry sig även om andra väldigt mycket, eftersom hon alltid vill hjälpa till. Och när hon väl får chansen att hjälpa människor gör hon så gott hon kan. Hon gör alltså det bästa hon kan för att lösa situationen. Hon är trevlig och vacker. Hon är en jättebra förebild tycker jag. Hon kämpar alltid och gör det hon vill göra, för det finns inget som kan stoppa henne, när hon väl har bestämt sig för något. Det bästa med min mamma är nog att hon alltid finns för mig. Hon lyssnar och hjälper mig alltid. Haha det finns så mycket mer att skriva om henne men det skulle bli för långt och ni skulle nog inte orkat läsa..  I alla fall, jag älskar min mamma grymt mycket. Mamma om du nu läser detta så ska du veta att, jag kommer sluta älska dig när solen kommer att sluta lysa för jorden!

En bild på mamma här då


Dags att skriva om min bästa pappa nu då.. Ja ni flesta känner ju min pappa. Min pappa heter Sam Ishak. Han är 42 år gammal. Hans födelsedag är den 27 januari. Min pappa är pizzabagare. Min pappa är inte bara min pappa utan min närmaste vän också. Pappa är en underbar man, hjälpsam & grymt snygggg. Han och mamma är rätt lika till personligheten. Min pappa är alltid glad, helt seriöst han är det. Det bästa med min pappa är att han alltid förstår mig. Vi förstår varandra, sjukt skönt! Jag kan prata med honom om allt, precis allt. Han har alltid svar till allting, och det konstiga är att han alltid har rätt. Även om jag inte alltid håller med honom så slutar det med att han har rätt. Det jag älskar med min pappa är att han alltid kämpar, han visar aldrig att han är trött eller något. Jag och min pappa har alltid kul, vi har likadan humor. Vi är så lika på både utseendet och på insidan. Ja det mesta som ni har läst på om vad jag tycker om mamma så tycker jag om pappa. Som ni märker så är de lika, hehe. Pappa? Vet du när jag kommer att sluta älska dig? Jo när du slutar kämpa för din familj.

Hittade ingen bild på pappa ensam men här får ni på båda två i stället!

Justin bieber

God morgon. Hann inte blogga igår kom hem vid 21.00. Kollade på bion med Ricardo, Filip & Stina. Jag trodde faktiskt filmen skulle vara bättre, men den var helt okej. Jag väntade på en låt hela filmen men tyvärr så kom den aldrig. Väntade på "Pray" .. Efter bion följde vi Ricardo & Filip hem, och sen cyklade jag och Stina hem till mig. Ne skriver mer när jag kommer hem för nu ska jag bege mig till skolan! Puss

En liten sötis är han väl .. 



Never say never

Hej! Slutade 13.15 idag, sen så stack jag, Stina & Ricardo till biblioteket och pratade och pluggade. Sen vid 15.30 stack jag hem för att äta. 19.00 börjar Never say never, får hoppas på att den är bra. Men det tror jag faktiskt. :-) Aja, ska fixa mig och sen bege mig mot Folkets hus! Seeya


Skolan nu då....

God morgon. Har inte orkat blogga eftersom jag inte tycker det är lika kul som förut, men har fått klagomål så ska försöka skriva in så många inlägg som möjligt. Jag fyllde år i fredags som de flesta redan vet. Fick en toppen dag verkligen. Tack till alla som gjorde den bäst! :-) Kan säga att Stina sovde över hela helgen hos mig, eller ah.. I lördags så vi var i Jönköping och hälsade på och sedan fortsatte vi vidare till Skövde där vi stannade kvar över natten. Sedan på söndagen åkte vi hem vid 6 tiden. En jätterolig helg! Igår så hände det inget speciellt faktiskt. Senare idag ska jag, Stina & Ricardo på bio, vi ska kolla på "Justin Bieber-Never say never". Aja, skriver ett nytt inlägg senare idag om mina föräldrar och senare om hur filmen var! Ni får ha det så bra, hej!

.

God kväll. Har inte kunnat blogga eftersom jag inte suttit vid datorn. Jag har varit ute en hel del nu på sistone. Igår så var jag och massa vänner hos Charlie Hellberg. Och hittade på några saker, kul var det i alla fall. Tack för det. Och idag så stack vi till sporthallen för att kolla på volleyboll, tjejerna kom 2:a. Bra spelat tjejer!! I alla fall, vi drog upp ditt klockan 12 och stack ner mot ryttarvallen vid halv 7 för att kolla på fotboll. Killarna vann, grattis! :-) Haha kul dag, tack för dagen vänner. Hm.. Just nu kollar jag på film, fast den är inte så bra. Imorgon fyller brodern Behzad år, så det blir att fira honom. Hihi. Ne orkar inte skriva mer, skriver mer imorgon om jag sätter mig vid datorn då. Puss god natt.


Hitta ingen annan bild, så blev på älskade mamma hihi.



Dag 04 – Min bästavän

God morgon. Bloggade inte igår eftersom jag var ute med mina underbara vänner. Tack för dagen sötisar. Just nu gör jag ingenting faktiskt, sitter bara och lyssnar på musik. På min älskling, Eminem. Idag börjar jag 09.20, helt soft och sen slutar jag 13.15. :-) Idag händer det väl inte så mycket efter skolan, ska bara ut och springa med Stina. Tänkte skriva om "Dag 04" nu så.. 

Dag 04 – Min bästavän 
Jag har massa nära vänner, och dem ser jag som mina systrar och bröder. Och de vet vilka de är. 
Min "bästavän" kan man säga är Marshall Bruce Mathers III, även kallad Eminem för er som inte visste hans fullständiga namn. Jag tycker verkligen om honom. Han finns alltid. Haha ni typ "Du har ju inte ens kontakt med honom" ne men alltså jag bruka alltid lyssna på hans låtar, och när jag gör det så får jag svar på mina frågar.. Han kan verkligen beskriva mina känslor i hans låtar. I varje låt han skrivit finns det en "mening" om man säger så, alltså jag menar att låten alltid säger något. Han är en grym rappare!! Den bästa tycker jag. Han är född 17 oktober, 1972. Ehm, han har gjort en film "8 Mile" & den är nog en utav de bästa filmer jag sett. Vet inte riktigt vad ska skriva mer, men nu har ni lärt er lite om honom i alla fall hihi. Och Eminem har faktiskt förändrat mig till en bättre person. Tack. 





I'm lovin' it HIHIHIHIHIHIHIHI

Hejsan mina vänner! :-) Har ni sett vädret eller?!??! Sol i Sverige land omg. Vet ni vad som menas med det? Ja, våren är på väg smått. Och imorgon så snöar det. Skulle inte blivit förvånad.. I alla fall, sitter här med Stinis och vi gör inte så mycket vi lyssnar på musik och chillar läget för tillfället.. Snart ska jag duscha och sen så dra vi vidare till
Värnamo för att käka på MC, parapapapa I'm lovin' it!! Eh.. Efter Värnamo blir det att dra till ishallen för att kolla alagsmatch med vänner. Så skriver mer när jag kommer hem igen. Puss på er älsklingar och jag önskar er alla en trevlig eftermiddag för det ska jag ha. <333333333333 



Dag 03 – Min dag

Dag 03 – Min dag 

Ja ni min dag idag var både kul och tråkig. Haha den var tråkig tills min älskade vännina Boglarka kom och gjorde min dag rolig!! Tack älskling. I alla fall vaknade vid 7-8 tiden, ni typ "OKEJ ÄR HON SJUK ELLER?" Ne alltså jag bruka oftast somna om och så, flera gånger och så bruka jag ligga i min säng till ungefär 11. Och idag steg jag faktiskt upp vid 11 tiden eftersom jag skulle äta frukost. Åt frukost och sen satte jag mig vid datorn tills 4, då min mamma gick iväg för att bowla eftersom hennes vän fyllde år så dem skulle fira henne. Japp jag var tvungen att sitta barnvakt, okej det var inte så värst jobbigt men det var tråkigt!!! Så bad Boglarka komma över till mig och det gjorde hon, är hon inte söt eller?!?! Jo det är hon. Aja, vi gjorde inte så mycket faktiskt. Vi kollade på Disney (:-$) och sen stack vi upp till mitt rum och snackade om allt möjligt. Kul kul. 

Några bilder från igår då..






SNYGGG OMG




Jag kommer älska dig föralltid syster


Orkar inte lägga in flera, men ni får nöja er med dessa bilder. ;-) Ne nu ska jag fortsätta lyssna på några coolingar som snackar med folk från USA och driver med dem .. Superduper kul verkligen!

Dag 02 – Min första kärlek

Hej. Inte orkat blogga som vanligt haha. Aja, igår så var det en bra dag. Skolan var la sådär eftersom vi fick göra nationella prov i svenska & engelska och det gick åt helvete typ... Men sen efter skolan så stack jag och Stina till mig, åt, sov och satt vid datorn lite. Sen vid halv 5 stack vi ut och tog massa bilder på oss, eller Susan tog på oss. Snällt. Frös ihjäl!! I alla fall sen vid 7 kom vi hem laddade ner bilderna och sen stack ner till pizzerian och åt. Sen vid halv 9 stack vi till Z. Z var la helt okej igår, brukar vara roligare men ah. Ska skriva om "min första kärlek" nu då. 

Dag 02 – Min första kärlek
Okej, min första kärlek vet nog alla vem det var. Vi var tillsammans 8 månader. I början hatade jag killen och han hatade mig, men så en kväll när vi var på en fest så cyklade vi iväg och snackade en hel del, och sen så blev vi "vänner" men ändå inte för vi fortsatte att reta varandra.. Hur vi blev tillsammans vet jag inte riktigt hur det gick till kommer inte riktigt ihåg, men datumet har en anledning. Jo det var så att vi hade två andra vänner som blev tillsammans den 19;onde, så vi bestämde att vi också skulle bli tillsammans den 19;onde bara för att vi skulle kunna fira tillsammans alla vi fyra haha. Den tiden var bäst. Vi har en hel del minnen, och de kommer jag aldrig att glömma haha. Ni kanske undrar varför det tog slut, jo för vissa förstörde. I alla fall, vi fick upp kontakten när han började i min klass. Men sen så slutade vi typ att snacka, men nu börjar vi få upp kontakten igen. Gött. Hm.. Han är en toppen vän men ibland så vill man bara strypa honom haha. Det var nog allt, hehe. Skriver "Dag 03" lite senare idag eftersom jag bara ska sitta hemma idag. Och bilderna från igår kanske jag lägger upp också. Hej så länge!

Dag 01 – Om mig

Förlåt för jag inte skrivit något inlägg men den kvällen jag kom hem ifrån Jönköping så funkade ej min dator. Så har inte kunnat sitta vid datorn sen lördags.. Aja, får la skriva "Dag 01" nu :-)

Dag 01 – Om mig

Eh okej.. Jag heter Helen Ishak, och jag är 14 år gammal. Jag blir 15, den 25 mars! JIPPI. 
Jag bor i en liten håla, som heter Gislaved. Jag bor tillsammans med mina föräldrar och mina småsyskon.
Vi äger en pizzeria som alla nog vet. Jag går inte på någon sport, så på fritiden bruka jag bara umgås med vänner och plugga. Jag tycker om skolan men det är bara för att jag får träffa min vänner där hihi. Jag älskar att shoppa det är det bästa som finns & älskar att festa!! Vet inte vad jag ska skriva mer.. Så hejdå :-D

RSS 2.0